Nedsat pris! Bravo Charlie og andre noveller til danskundervisningen og det kriminalpræventive arbejde på de ældste klassetrin (Bind 2) Forstør

Bravo Charlie og andre noveller til danskundervisningen og det kriminalpræventive arbejde på de ældste klassetrin (Bind 2) (Bog, Paperback)

Forlag: Kroghs Forlag
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 101
Dato for udgivelse: 28-9-2006
Udgivelse: 1. udgave, 2006.
Nr. i serien: Bind: Bind 2,
Medforfattere: Kirsten Mølvang, Per Straarup Søndergaard
ISBN-13: 9788762408128
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Kirsten Mølvang, Per Straarup Søndergaard
Anvendelighed: Beregnet til undervisning i forbindelse med SSP-emner
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

147,50 kr

-1%

Vejl. pris: 149,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Rusmidler, vold, tøjstil, seksualitet og unges forhold til venner og forældre er nogle af de emner, der behandles i novellerne, som i både sprog og handling er tæt på unges virkelighed. Alle tekster lægger op til diskussion og debat. Sille er i seng med sin kæreste Jonas for første gang. Det bliver ikke helt så romantisk, som Sille havde forestillet sig. Og da hendes hund, Charlie, stikker af med det brugte kondom, får hun pludselig travlt. Anders´ mor er flyttet, fordi Anders´ far har et alkoholproblem. Anders må tage sig af sin far, når han er fuld. Men det er imidlertid Anders´ ønske, at familien skal holde hans konfirmationsfest sammen. Anna og Ali er på skolerejse til Prag, hvor foråret er særlig smukt det år. Kærligheden blomstrer om kap med kirsebærtræerne på Petrinbjerget. Kan kærligheden holde hjemme i Danmark? Anna øjner en løsning. Martin er varetægtsfængslet og tænker på det røveri, han har lavet sammen med sin ven Kenneth. Hvorfor lod han det bare ske? Og får det konsekvenser, at han har fortalt det hele til politiet? Det er to af de mange spørgsmål, der plager Martin. Ovenstående unge er nogle af dem, man kan møde i bogen, der indeholder i alt 13 noveller. Bogen henvender sig til de ældste klassetrin og har fokus på aktuelle temaer i SSP-arbejdet. Novellerne kan også indgå som et led i danskundervisningen. Denne bog er den anden af en serie på tre bøger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bravo Charlie og andre noveller til danskundervisningen og det kriminalpræventive arbejde på de ældste klassetrin (Bind 2)

Bravo Charlie og andre noveller til danskundervisningen og det kriminalpræventive arbejde på de ældste klassetrin (Bind 2)