Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Bréac ved den yderste rand: et kommisær Bréac-mysterium - roman (Bog, Hæftet)

Af: Peter Rønnov-Jessen

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 241
Dato for udgivelse: 25-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788779736153
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

221,10 kr

-23.5%

Vejl. pris: 289,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Forfatteren Karl Bing skriver krimier ´i den franske stil´, inspireret af Georges Simenons Maigret-romaner. Han ankommer til Finistère Castle, et middelalderslot som oprindelig lå ved Bretagnes atlanterhavskyst, men som i 1920´erne blev erhvervet af en excentrisk amerikansk rigmandssøn, revet ned og genopført ved Stillehavet i Californien. Her fungerer det nu som konferencecenter og kunstnerrefugium. Bing er rejst dertil for at arbejde på det 13. bind i sin romanserie om politikommissær Bréac fra Quai des Orfèvres i Paris. Men romanen vil ikke som han vil, den udvikler sig uventet og på måder han ikke selv forstår. Den virkelighed han befinder sig i, kommer mere og mere til at ligne den fiktion han skriver.

I Bings fiktion holder Bréac ferie med sin hustru i Bretagne, da derbegås et mord på et hotel ude ved havet, ved det stormomsuste forbjerg Pointedu Raz. Det er hotellets direktør som er blevet dræbt, skudt i baghovedet. Det lokale politi anmoder Quai des Orfèvre om assistance, og Bréac sættes på sagen.Men ikke alt er som det synes at være, og for første gang i sin karriere må kommissær Bréac med forfærdelse erkende at han måske ikke vil kunne opklare forbrydelsen.


Bréac ved den yderste rand er en mareridtsagtig gyser om en verden som kun består af overflader,og hvor intet er som det tager sig ud.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bréac ved den yderste rand: et kommisær Bréac-mysterium - roman

Bréac ved den yderste rand: et kommisær Bréac-mysterium - roman