Brighton Rock: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Brighton Rock: roman (Bog, Indbundet)

Af: Graham Greene

Forlag: Sohn
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: En Sohn klassiker
Sideantal: 316
Dato for udgivelse: 24-9-2010
Udgivelse: 5. udgave, 2010.
Oversætter: Henning Pade
ISBN-13: 9788791959851
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: John Ovesen
Forord: Leif Davidsen
Originaltitel: Brighton Rock
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 5
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

99,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den engelske badeby Brighton ligger i den tidlige pinsesol med sine nymalede forlystelser og sine lange, berømte moler og tager imod horderne på vej til et par dages velgørende ferie. Og byen er parat til at byde velkommen. 

Pinkie er en af dem, der er parat - en småforbryder på vej som leder af en bande, der engang blev forrådt af Fred Hale, som forsvandt fra byen. Men Fred Hale er nu tilbage sammen med alle turisterne. Svedende. Angst. I fare. For selv om Pinkie kun er sytten, har han en barberkniv, og han er god til at bruge den og ikke bange for at bruge den. 

Fred Hale er ikke i Brighton af egen fri vilje. Han er der for sit arbejde. Han får penge for at blive genkendt til en aviskonkurrence. Og han bliver genkendt. Af Pinkies bande. Og af Pinkie. Det redder ikke Fred Hale, at han møder den retskafne Ida Arnold, som efter bandens hævn gør alt for at finde frem til gerningsmanden. 

Og der har været et vidne, som ville kunne føre videre til banden. Og til Pinkie: servitricen Rose, uskyldig, katolik ligesom Pinkie, og snart gift med jomfrunalske Pinkie i hans forsøg på at slette alle spor efter forbrydelsen. 

Men langsomt strammer nettet sig om Pinkie ... 

Brighton Rock er en klassiker. Den har en fantastisk historie med masser af spænding, men også langt dybere lag i historien om fortabelse, retfærdighed og tilgivelse og frelse og spændingen mellem den a-religiøse, men moralske Ida Arnold og den katolske, men a-moralske Pinkie med stakkels Rose fanget i midten som den uskyldsrene blomst. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Brighton Rock: roman

Brighton Rock: roman