Nedsat pris! Broderskabet Forstør
Kategorier / sektioner:

Broderskabet (Bog, Indbundet)

Af: Robyn Young

Forlag: People s Press
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 570
Dato for udgivelse: 22-10-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Svend Ranild
ISBN-13: 9788771080872
Produkt type: Bog
Originaltitel: Brethren
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

På eget lager, 1 - 2 hverdage

3 enheder på eget lager

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
185,00 kr
epub
158,15 kr
zip_mp3
122,40 kr

185,00 kr

-114,95 kr

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Storslået historisk romanserie om de sidste store korstog. Solgt i mere end 2 millioner eksemplarer verden over. London 1260. Vennerne Will og Garin er i lære som tempelriddere i ordenens hovedkvarter. Her møder de den unge kvinde, Elwen, og sammen inddrages de i en dødsensfarlig jagt på en bog om den hellige gral skrevet af Anima Templi - et hemmeligt broderskab inden for Tempelridderordenen, som prædiker forsoning mellem de tre religioner: jødedom, kristendom og islam.
Samtidig udkæmpes et blodigt slag i Syrien. I spidsen for en hær af ægyptiske slaver står den unge hærfører og tidligere slave, Baybars. Han griber magten, gør sig selv til sultan og indleder nu en skånselsløs krig mod de kristne, som skal fordrives fra det hellige land. 
Broderskabet er første del i et storslået romanværk om det sidste korstog og det kristne imperiums fald - fuld af historisk drama, skæbnesvangre intriger, dødsensfarlige slag og lidenskabelig kærlighed.

*****

»Robyn Young skriver med fart og spænding i malende billeder; den indre film spiller lystigt og fortættet. Ganske velfortjent er bogen allerede solgt i over to  millioner eksemplarer til udgivelse i over 20 lande . hun mestrer både genre og indhold, indtil man til sidst - øm i armen - må overgive sig. Det er en dejlig konspiratorisk bog, som ligger lige til højrebenet i julehandlen. Hvor meget sandhed, der er i den, er vanskeligt at sige og gudskelov for det. Man sluger denråt side efter side - lige en mere. En sand page turner, med tempo og dynamit. Så det er dejligt, Robyn Young har to bøger mere på bedding«
- Nordjyske

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Broderskabet

Broderskabet