Nedsat pris! Bruce Springsteen: en biografi
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Bruce Springsteen: en biografi (Indbundet, Dansk)

Af: Karsten Jørgensen

Forlag: Klim
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771290714
Udgave: 1. (15-06-2012)
Oplag: 1. (15-06-2012)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Indbundet
Omslagsillustrator: Christian Hvid
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
88,00 kr
232,50 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I midten af halvfjerdserne dukkede Bruce Springsteen op på den internationale rockscene og blev hurtigt udråbt til både ”rock’n’roll musikkens fremtid” og ”den nye Bob Dylan”. I de 40 år, der er gået siden, har han formået at fastholde et højt kvalitetsniveau på de fleste af sine plader, og han rager op som et af de allerstørste navne i rockhistorien.
Springsteen har ofte balanceret på kanten af klicheen og det sentimentale – men sin troværdighed har han aldrig mistet. Hans enkle og tilgængelige rockmusik og de gribende sangberetninger om den lille mands kamp i livet har altid appelleret bredt til en stor og loyal fanskare – og så har Bruce aldrig været bange for at tage nationens temperatur i sange om Vietnam, Reagan-tiden, 11. september, Bush-æraen og krigen i Irak på en særdeles indtagende måde, som har appeleret til, ikke kun amerikanerne, men hele verden.
Karsten Jørgensen, der tidligere har skrevet bøger om John Lennon og Paul McCartney, fører os hele vejen gennem Springsteens fascinerende karriere som studie- og livemusiker – og undervejs får vi også indblik i Bruces turbulente og konfliktfyldte liv.

Anmeldelser (0)