Nedsat pris! Brug stemmen bedre Forstør
Kategorier / sektioner:

Brug stemmen bedre (Bog, Hæftet)

Af: Inge Dinesen

Forlag: Varius Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 195
Dato for udgivelse: 2-4-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Illustrator: Anne Mette Jensen
Redaktion: Pia Barnholdt Kristoffersen
ISBN-13: 9788793007161
Produkt type: Bog
Tegner: Katarzyna Urbaniak
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

285,85 kr

-7.5%

Vejl. pris: 309,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Autenticitet er den vigtigste forudsætning for at blive hørt, brænde igennem og motivere andre med dine budskaber. Når først du har gjort dit budskab klart, skal det formidles med gennemslagskraft og troværdighed. Og her er stemmen et vigtigt redskab, for din stemme udtrykker hele din personlighed og livshistorie.
Brug stemmen bedre er både en lære-. opslags- og brugsbog. Hvis du med det samme vil i gang med at bruge stemmen, kan du det. Men hvis du vil have mere at vide om forudsætningerne for stemmearbejdet, så læs bogen fra start. Også hvis du skal bruge bogen som underviser i forbindelse med coaching, foredrag, pædagogisk eller terapeutisk arbejde.
Brug stemmen bedre er den første af sin slags, hvor du får et dybdegående øvelsesmateriale og ikke mindst den bagvedliggende viden.
Forfatter Inge Dinesen har spillet og instrueret teater samt undervist i personligt udtryk, kommunikation og stemmebrug.
Inge er oprindeligt uddannet skuespiller og videreuddannet Master of Arts in Voice Studies (mag.art. i stemmebrug) samt coach og psykoterapeut. I dag praktiserer hun som underviser, coach/psykoterapeut og supervisor.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Brug stemmen bedre

Brug stemmen bedre