Nedsat pris! Brunch, Brunch, Brunch
Kategorier / sektioner:

Brunch, Brunch, Brunch (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Stephanie Spangsberg

Forlag: FADL's Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793590632
Udgave: 1. (16-08-2019)
Oplag: 1. (16-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hardback
Sideantal: 215
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

BRUNCH ER DET PERFEKTE MÅLTID


Brunch kan det hele. Måltidet kan samle de mennesker, du holder af, og maden kan være sund og syndig. Alt er tilladt, og ingen ser skævt til dig, hvis du drikker et glas champagne eller en cocktail så tidligt på dagen. Brunch er to måltider slået sammen. Morgenmad og frokost. Maden kan derfor varieres i mange forskellige sammenhænge, og der serveres både salte og søde retter på én gang. 


Stephanie Bang er madredaktør på Elle, og hun står bag den nye kogebog Brunch, Brunch, Brunch, som hylder måltidet, der på mange måder har det hele og lidt til. I Brunch, Brunch, Brunch er der fokus på brunchretter alle kan lave. Maden er både simpel, ekstravagant, vegetarisk, plantebaseret, tømmermændsvenlig, sund og knap så sund. Der vil altid være noget på brunchbordet, som alle kan lide. 


Bogen er opdelt i forskellige former for brunch, og de forskellige kapitler indeholder opskrifter som passer til brunchtemaerne der f.eks. er: DEN PLANTEBASEREDE BRUNCH; DEN EKSTRAVAGANTE BRUNCH; CHAMPAGNEBRUNCH & HANGOVERBRUNCH


Om forfatteren

Stephanie Bang er madredaktør på Elle, og hun har sin egen blog A Food Affair, hvor hun deler opskrifter med sine mange følgere. Hun er 27 år og har en bachelor fra Danmarks Medie – og Journalisthøjskole.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Brunch, Brunch, Brunch

Brunch, Brunch, Brunch