Budskaber: lyrik og evangelium Forstør

Budskaber: lyrik og evangelium (Bog, Indbundet)

Af: Karsten Erbs

Forlag: Aros
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 120
Dato for udgivelse: 15-4-2002
Udgivelse: 1. udgave, 2002.
ISBN-13: 9788770035712
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Per Kirkeby
År for denne udgave: 2002
Første udgivelsesår: 2002
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Budskaber er en bog om digte fra vores egen tid, læst og forstået som fortsat evangelieskrivning. Evangelier, fordi forfatterne skriver ud af taknemmelighedens og erindringens suverænitet, ud af eksistensens tilsyneladende afmagt og ud fra ærlighed og indignation. Evangelier, fordi forfatterne skriver på baggrund af afskedens smerte og ønske om sammenhæng, ud fra den enkle glæde ved at være og ud fra en personlig realitetssans, hvor vi ser, hvem vi endelig er. Evangelier, fordi forfatterne formulerer bøn og visdom.
Sådan ser Karsten Erbs, der er sognepræst i Randers, på digte. Karsten Erbs har i mange år læst digte og brugt dem som inspiration til sine prædikener. Han har læst både Birthe Arnbak, Marianne Larsen, Halfdan Rasmussen, Stig Dalager, Nina Malinovski, Poul Borum, Søren Ulrik Thomsen, Ole Sarvig, Thorkild Bjørnvig og William Heinesen og mange flere. Men det er med udgangspunkt i disse digtere, at Karsten Erbs har skrevet denne bog. Han kommer med sine tolkninger af digtene og gør dem nærværende i nye omgivelser, bl.a. i gudstjenesten.
Bogen er fyldt med forfatterens glæde over digte. Samtidig er bogen også en opfordring til andre om at turde at bruge digte i prædikener og taler. Og ikke mindst er bogen en hyldest til digtningen med en opfordring til at læse mere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Budskaber: lyrik og evangelium

Budskaber: lyrik og evangelium