Nedsat pris! Bundbid Forstør
Kategorier / sektioner:

Bundbid (Bog, Hæftet)

Af: Jørgen Vangsted

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 306
Dato for udgivelse: 19-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788772181127
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Anne Koch Rasmussen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
196,25 kr
epub
97,95 kr

196,25 kr

-24.5%

Vejl. pris: 259,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kalle får på en tilfældig uvejrsdag sidst i november endevendt sit liv. Hans bedste ven dør, men ved samme lejlighed skyller regnen bogstavelig talt Liv og hendes 6-årige datter, Lærke, ind i hans tilværelse.    
Kalle og Liv er på hver sin måde håbløst forankret på bunden af samfundets hierarki. Uden arbejde og penge kan de ikke betale sig. De kæmper med følelser, fortid og en habitus, der ikke altid er så let at få tilpasset samfundets uskrevne regler. De opfattes som tarvelige og er omgivet af sladder og foragt, der gør det vanskeligt for dem at sejre over omstændighederne. Flere gange bliver der lagt op til et mønsterbrud, men kan det lykkes?     
Uddrag af bogen 
”Skal du også børste tænder, Kalle?”  
”Hmm,” brummede Kalle, mens tandbørsten fløj rundt i munden på ham, som om den var bange for tænder.  
”Man skal børste sådan her, Kalle, man skal,” sagde Lærke, mens hun cirklede tandbørsten forsigtigt rundt på tænderne. Kalle stoppede op og kikkede på hende. Så efterlignede han hende, mens de hele tiden skelede til hinanden, begge for at sikre sig, at han gjorde det rigtigt. Efter at have puttet dynen omkring Lærke lagde han sig på siden i dobbeltsengen, støttede sit hoved under armen og kikkede på hende, som var hun den eneste, han havde tilbage i livet. Hun lå der i sin seng, stirrede på ham med sine store blå øjne, så indtagende, at han næsten smeltede, mens hun krammede sin bamse og ventede på det, der måtte komme. Hun var virkelig en køn pige. Ligesom sin mor.       
Om forfatteren 
Jørgen Vangsted er opvokset i Nordjylland, blev uddannet tømrer, men flyttede senere til Mors for sammen med sin kone og deres tre børn at drive økologisk landbrug. Senere blev han læreruddannet og har siden arbejdet i folkeskolen, heraf et år i Grønland. I 2016 udgav han romanen Ussel.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bundbid

Bundbid