Nedsat pris! Bunny Munros død: roman Forstør
Kategorier / sektioner:

Bunny Munros død: roman (Bog, Hæftet)

Af: Nick Cave

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 269
Dato for udgivelse: 3-9-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oversætter: Mich Vraa
ISBN-13: 9788702077339
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Originaltitel: The Death of Bunny Monro
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
228,75 kr
Paperback
79,95 kr

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bunny Munro sidder i underbukser på et hotelværelse sammen med en luder og taler med sin kone i telefonen. Hun er alene hjemme med deres ni-årige søn Bunny Junior, hun har ikke taget sine nervepiller og hun er bange, siger hun. For alting. Da Bunny næste dag kommer hjem, har konen hængt sig i soveværelset.
Bunny Munro er rejsende i hudplejeprodukter til kvinder. Han sælger håndcreme, rensecreme, bodylotion og den slags. Bunny er kun optaget af sit eget begær, og ifølge egen selvopfattelse er han en utrolig charmerende fyr, der udstråler en seksuel magnetisme, som kvinderne slet ikke kan stå for. Men med konens død kommer hans liv imidlertid helt ud af kontrol.
Bunny er ikke verdens mest nærværende far, men efter begravelsen tager han sønnen med sig rundt på arbejde. Bunny kører rundt og besøger sine kvindelige kunder, mens den ni-årige sidder i bilen og tilegner sig viden om verden ved at læse i det leksikon hans mor købte til ham, fordi han er så god til at huske. Men tingene lykkes mildest talt ikke så godt for Bunny. Hans job er én lang række af ydmygelser - og en brækket næse. I et forsøg på af få styr på sit selvværd opsøger han en kunde som hans ven Poodle har beskrevet som ´meget imødekommende´. Kvinden går da også i seng med ham, mens sønnen venter tålmodigt i bilen uden for. Men næste dag fortsætter ydmygelserne - mens Junior kun kan sidde og se på at hans far går mere og mere op i sømmene i forsøg på at holde sammen på sit miserable liv. Et liv der udarter til en vild rutsjetur fuld af sprut, begær og skyld - på flugt fra jaloux ægtemænd, psykopatiske mordere og hævngerrige spøgelser - og med døden som uundgåelig endestation.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bunny Munros død: roman

Bunny Munros død: roman