Nedsat pris! Bureaukratiske Apparater: Antipyrine kunstkalender 2016

Bureaukratiske Apparater: Antipyrine kunstkalender 2016 (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lasse Krog Møller

Forlag: Antipyrine
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793108325
Udgave: 1. (16-12-2015)
Oplag: 1. (16-12-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 13
Omslagsgrafiker: Lasse Krog Møller
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt. fra forlaget. Leveringstid ukendt.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bureaukratiske Apparater af billedkunstner Lasse Krog Møller er den første kalender fra forlaget Antipyrine, der hermed indleder udgivelsen af endnu en fortløbende årspublikation, der har til hensigt at udfordre den klaustrofobiske historieskrivning. 


Hæftemaskiner, hulmaskiner, viskelæder og falseben er midler og medier der ikke umiddelbart skænkes den store plads i kunst- og litteraturhistoriens orientering i den materielle poetik. Men netop de hverdagslige og rudimentære apparater og redskaber anvendes, fortsat om end i aftagende grad, i de miljøer (kontorer) hvor skrivning, læsning og bogproduktion udføres.  


Samlingens Afd. f. Bureaukratiske Apparater, ved billedkunstner Lasse Krog Møller, fremskriver en lokal og nærsynet mediehistorie, der går uden om de storstilede medier som trykkemaskinen og computeren, der ofte står i vejen i for den kompleksitet der ligger i en større medieøkologi. De mindre apparater kortlægger og giver adgang til dele af kunsten- og litteraturens univers, hvorfra andre fortællinger og forståelser kan tone frem.   


Kalenderen består af 12 konceptuelle fotografier af kontormaskineskulpturer. Værket indgik endvidere som en del af udstillingen L’hombre invicible – imod officialismen [læsemaskiner – distribution] (Piscine, 2015).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Bureaukratiske Apparater: Antipyrine kunstkalender 2016

Bureaukratiske Apparater: Antipyrine kunstkalender 2016