Nedsat pris! Byggeriets materialer Forstør
Kategorier / sektioner:

Byggeriets materialer (Bog, Hardback)

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 390
Dato for udgivelse: 22-8-2011
Udgivelse: 3. udgave, 2011.
Redaktion: Søren Hansen, Jørgen Lethan, Ursula Maegaard
Medforfattere: Lasse Bengtsson, Preben Selck
ISBN-13: 9788717041998
Produkt type: Bog
Fotograf: Lasse Bengtsson
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Lasse Bengtsson, Preben Selck
Tegner: Birgitte Lerche
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

434,95 kr

-13%

Vejl. pris: 499,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Mængderabat

Antal Ny stk. pris Du sparer (i forhold til vejl.)
10 429,96 kr Op til 699,93 kr
20 424,96 kr Op til 1.499,85 kr

Beskrivelse

3. udgave af byggefagenes grundbog, Byggeriets materialer, er nu på gaden, efter endnu en gennemgribende revision og ajourføring!
Bogen er gennemgået systematisk for henvisninger til love, regler og krav om brandbeskyttelse og for korrekte betegnelser for brandtekniske begreber. Ligeledes er nye fælleseuropæiske Eurocodes, harmoniserede standarder og tekniske godkendelser samt kvalitetsbetegnelser tilføjet i overensstemmelse med resultaterne af samarbejdet om harmonisering i EU. Afsnittene og Brandisolering samt om Godkendelses- og kontrolordninger for byggevarer er også revideret.
Endvidere er der tilføjet en side ved navn Informationssøgning, der rummer links til nettet med relevant information om bogens emner, og som erstatter den tidligere mere traditionelle litteraturliste. Her findes omtale af - eller direkte adgang til - kilder, love, håndbøger og samleværker, der som supplerende og mere uddybende beskrivelser af de enkelte emner i bogen vil være en god hjælp for læseren.
Mere specifikt kan det bemærkes, at de større ændringer under Materialernes oprindelse særligt er foretaget i afsnittene om Træ, Natursten, Fabrikerede sten, Mørtler, Beton, Metaller, Plast, Bitumenbaserede materialer, Bygningsglas, Fiberbetonmaterialer, Isoleringsmaterialer og Gulvmaterialer. Under Materialernes anvendelse er det især afsnittene om Vægkonstruktioner, Tagværker, Tagdækningsmaterialer, Gulve, Facadeåbninger, Malerarbejde og Isolering, der er justeret.
Denne nye og tredje udgave klæder således alle byggeriets aktører - såsom byggeteknikere, arkitekter og bygningskonstruktører  - grundigt på til opgaven.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Byggeriets materialer

Byggeriets materialer