Byskaber: rum, skitsering, akvarel Forstør
Kategorier / sektioner:

Byskaber: rum, skitsering, akvarel (Bog, Hardback)

Af: Ole Sand Olesen

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 94
Dato for udgivelse: 4-6-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771419115
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: Ole Sand Olesen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

255,25 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ordet ´Byskaber´ er en pendant til ordet landskaber, men med fokus på byen og det urbane, og det er netop, hvad der er i fokus i Ole Sand Olesens nye bog. En bog, der er ment som inspiration og arbejdsværktøj til alle, der interesserer sig for at tegne bygninger og bymiljøer.
Umiddelbart kræver det at tegne kun et stykke papir og en blyant, men ønsker man at kunne gengive det, man ser omkring sig, kræver det gerne nogle teknikker og metoder, før der er overensstemmelse mellem det, man ser, og det, man tegner. Det er her, at Byskaber kommer ind i billedet. Illustrativt og i et enkelt sprog gennemgås de forskellige teknikker, som er nødvendige at kende, når man giver sig i kast med at tegne. Man lærer at skelne mellem front-og X-perspektiv, at bevare proportionerne i motivet, at skravere og lægge skygger osv. Men Byskaber giver også en introduktion til, hvilke tegnere medier det er godt at begynde med, ligesom den gennemgår de vigtigste teknikker for akvarelmaling.
Om forfatteren:
Bogen er tegnet og skrevet af arkitekt og tegner gennem mange år, Ole Sand Olesen, der med rund hånd deler ud af sine mange års erfaring med frihåndstegning, skitsering og akvarel. Derfor egner bogen sig tilsåvel nybegynderen som til den mere garvede tegner, der ønsker at forbedre sig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Byskaber: rum, skitsering, akvarel

Byskaber: rum, skitsering, akvarel