Nedsat pris! C samfundet i flere perspektiver
Kategorier / sektioner:

C samfundet i flere perspektiver (Bog, Indbundet, Dansk)

Forlag: Columbus
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 188
Dato for udgivelse: 18-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788779704411
Produkt type: Bog
Bidragyder: Ditte-Marie Klingbech, Iben Helqvist, Maya Thisted, Suzanne Gudbjerg-Hansen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

„C samfundet i flere perspektiver“ giver dig mulighed for at undersøge samfundsfaglige problemer med inddragelse af hele den samfundsfaglige værktøjskasse. Bogen er ikke, som mange andre samfundsfagsbøger, inddelt i økonomi, sociologi og politik. Tværtimod bliver både økonomi, sociologi og politik inddraget i hvert enkelt tema.
Denne tilgang giver en helhedsorienteret forståelse for de temaer, som bogen beskæftiger sig med. Desuden ligger en sådan tematisk fremstilling i tråd med HF-læreplanen, der netop argumenterer for, at undervisningen i samfundsfag på c-niveau på HF skal være tematisk tilrettelagt. Nogle af temaerne vil naturligt nok have en vægt mod en af de tre kernediscipliner i samfundsfag, mens andre har en mere ligelig balance mellem økonomi, sociologi og politik.
Bogens fem kapitler er: „Ideologier, velfærdsstat og konkurrencestat“, „Globalisering, arbejdsmarked og velfærd“, „Forskelle i Danmark“, „Demokrati under pres“ samt „Kriminalitetens årsager og konsekvenser“. Kapitel 1, Ideologier, velfærdsstat og konkurrencestat, er et flexi-kapitel. Kapitlet er tilrettelagt således, at det dels kan læses som et selvstændigt kapitel, dels kan det kombineres med de øvrige kapitler. Bogen tilbyder således afhængigt af temperament fire til fem temaer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

C samfundet i flere perspektiver

C samfundet i flere perspektiver