Nedsat pris! Calcio Italiano: Kultur, politik og økonomi på banen Forstør
Kategorier / sektioner:

Calcio Italiano: Kultur, politik og økonomi på banen (Bog, Paperback)

Forlag: Muusmann
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 301
Dato for udgivelse: 24-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: ADCO:Design
Medforfattere: Jesper Ralbjerg, Mikael Sørensen
ISBN-13: 9788792746351
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Jesper Ralbjerg, Mikael Sørensen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kan man lære noget om en nation og dens indbyggere ved at se på hvordan man spiller fodbold i det pågældende land? Er der noget at lære om nationens sammenhængskraft og om sociale, politiske og religiøse skel i befolkningen på nationens fodboldstadioner? Afspejles landets økonomiske situation i spillet på banen? Hvad siger tilskuernes opførsel på stadioner og mediernes dækning af spillet om samfundet som helhed? Kan fodbold, og her taler vi om både spillet på og uden for banen, overhovedet bruges som indgangsvinkel til at blive klogere på en stat og dens borgere?
I denne bog rejser forfatterne til Italien for at søge svar på disse og mange andre spørgsmål. Det bliver til et fascinerende, forførende og til tider forfærdende møde med et land, dets indbyggere og dets fodbold. Selv om fodboldreglerne er ens i både Danmark og Italien, spilles spillet oftest på vidt forskellige måder - både på og uden for banen!
Denne bog fortæller historien om italiensk fodbold - både den gode, den onde og den grusomme. Tag med til fodbold i Italien, og mød lidenskaben og lidelserne, festlighederne og forfaldet, stjernerne og skurkene.
Mikael Sørensen er Master of Arts in Corporate Communication fra Aarhus School of Business. Har været med til at starte stovlelandet.dk. Har været interesseret i italiensk fodbold siden han i 1993 så AC Milan tabe Champions League-finalen mod Marseille. Tit grænsende til det sygelige, da han har et behov for at sætte sig ind i stort set alle aspekter og områder omkring emnet.  
Jesper Ralbjerg har fulgt italiensk fodbold siden 1989, bl.a. på mere end 25 rejser til Italien. Har tidligere skrevet om italiensk fodbold til bladet FUTBOL, og skriver blogindlæg om italiensk fodbold på www.tipsbladet.dk. Har studeret italiensk på Studieskolen for at kunne læse om fodbold i Italiens største avis, La Gazzetta dello Sport. Jesper Ralbjerg har tidligere skrevet bogen Tyve Tinder i Tour de France.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Calcio Italiano: Kultur, politik og økonomi på banen

Calcio Italiano: Kultur, politik og økonomi på banen