Calendar Girl 3
Kategorier / sektioner:

Calendar Girl 3 (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Audrey Carlan

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711916780
Udgave: 4. (01-11-2019)
Oplag: 1. (01-11-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Calendar Girl
Indbinding: Paperback
Sideantal: 440
Originaltitel: Calendar Girl vol. 3
Originalsprog: Engelsk

Forventes på lager: 01-11-2019

Formater / udgaver
70,00 kr

Levering: Kan forudbestilles (Udk. 01-11-2019)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I JULI rejser Mia til det solrige Miami, Florida for at medvirke i en berømt musikers nye musikvideo, i AUGUST går turen til Dallas, Texas, hvor hun er hyret til at spille en stenrig oliemagnats forsvundne arving, og i SEPTEMBER rejser hun tilbage til hjembyen Las Vegas, hvor en endnu større udfordring venter ...

CALENDAR GIRL er en erotisk romanceserie i 12 afsnit, som alle er opkaldt efter årets måneder. Denne bog samler JULI, AUGUST og SEPTEMBER.

I Calendar Girl 3 fortsætter Mia Saunders sin mission. Hun skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld - hurtigt. Siden hun var barn, har hun taget sig af sin far og søster, og også denne gang har hun besluttet sig for at tage sagen i egen hånd. Alting virkede håbløst, for Mia var bare en 24-årig servitrice med skuespillerdrømme - men så blev hun tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Hver måned flytter Mia Saunders ind hos en ny mand i en ny by. Følg hendes rejse her.

Audrey Carlan er en amerikansk bestsellerforfatter, som skriver sexede kærlighedshistorier, der er så hotte, at de kan få din e-bogslæser til at smelte og din papirbog til at bryde i brand. Den populære Calendar Girl-serie har på rekordtid solgt over 3 mio. eksemplarer i USA alene og udkommer foreløbig i 27 lande. Serien er hendes første udgivelse på dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Calendar Girl 3

Calendar Girl 3