Nedsat pris! Cancer er visdom Forstør
Kategorier / sektioner:

Cancer er visdom (Bog, Paperback)

Af: Sidsel Cathrine Thevik

Forlag: Livskilden
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 123
Dato for udgivelse: 18-8-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788791003899
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

225,35 kr

-13%

Vejl. pris: 259,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Cancer er visdom af Sidsel  Cathrine Thevik
KRÆFT KOMMER OG KRÆFT GÅR
Sidsel er en helt enestående og helt almindelig kvinde, som har banet vejen for mange andre kvinder, der enten har eller måtte få diagnosen cancer mammae. Hun har forvandlet fastlåsheden - den som ofte følger med en dødelig kræftdiagnose - til en levende kreativ bevægelse, der kun er i sin begyndelse. Hun er én blandt flere nulevende beviser på, at diagnoser er menneskeskabte begreber og ikke nødvendigvis menneskeskæbner.
Sygdom er en proces, som vi både kan lære af og risikere at stivne i. Selv dødsangsten kan forvandles fra en livsbegrænsende illusion til en gave, der viser os livet i al sin skønhed, gru og mangfoldighed. Store ord? Nej det er en levende sandhed, for Sidsel er her endnu i vores fysiske dimension og samtidig i flere andre dimensioner, som mange måske har til gode at erkende. Denne bog er et møde med en kvinde, som er i besiddelse af en stoisk ro og en utrolig visdom, som hun glædeligt øser af.
Det fine ved hendes beretning er også, at det er en fordomsfri skildring af hendes forløb - hun ignorerer ikke andre veje, hun vælger blot sin egen. Hendes troværdighed forstærkes yderligere ved, at hun har medtaget fyldige uddrag af lægejournalen, således at hendes selv helbredelsesproces bliver dokumenteret med det konventionelle sundhedssystems eget sprog.
Uddrag af bogens forord af: Holistisk læge og Speciallæge i almen medicin
Mette Mouritsen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Cancer er visdom

Cancer er visdom