Carol og kærligheden: at mødes og elske og skilles - og en dag vende tilbage Forstør

Carol og kærligheden: at mødes og elske og skilles - og en dag vende tilbage (Bog, Hæftet)

Af: Kissen Møller Hansen

Forlag: Politiken
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 204
Dato for udgivelse: 15-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Medforfattere: Kissen Møller Hansen, Carol Stief
ISBN-13: 9788740009910
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

På eget lager, 1 - 2 hverdage

2 enheder på eget lager

Advarsel: Sidste enheder på lager!

100,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Carol Stief er rejst tilbage til den spanske ø Formentera, hvor hun for 50 år siden mødte sit livs kærlighed, en ung englænder ved navn Andrew. De mistede forbindelsen midt i 1960´erne, dengang i hippietiden, hvor man ikke tog adskillelse og savn alt for højtideligt. At flakke omkring var det eneste rigtige. Men Carol fortrød - og trods sit årelange forsøg på at opspore Andrew fandt hun ham aldrig.
I portrætbogen Carol og kærligheden gør hun et sidste forsøg for her et halvt århundrede efter at se, om kærligheden har kunnet holde. Parallelt med historien om eftersøgningen af Andrew beskriver hun sit eventyrlige liv, der begyndte i fuldstændig fattigdom i en baggård i Harlem, New York. Hun fortsatte til Los Angeles og Hollywood, hvor hun kom i kontakt med det rebelske jødiske undergrundsmiljø, midt i McCarthy-tiden og protesterne mod Vietnam-krigen. Her mødte hun blandt andet berømtheder som Lenny Bruce, Bo Diddley, Joan Baez og Bob Dylan. Carol ankom til Danmark i 1965, alene og højgravid, og blev en del afdet nye, unge musikmiljø omkring Jazzhus Montmartre. Hun har boet i Danmark siden.
Undervejs i sin fortælling møder Carol kærligheden i mange former. Carol og kærligheden er en generationshistorie om seksuel frigørelse, men også om svigt, jalousi og savn, og alt hvad det fører med sig. I sit tilbageblik fortæller hun om det at være sort i en hvid verden, om at klare sig igennem og overleve enhver fordom, også i dagens Danmark.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Carol og kærligheden: at mødes og elske og skilles - og en dag vende tilbage

Carol og kærligheden: at mødes og elske og skilles - og en dag vende tilbage