Nedsat pris! Cecilie Hviid og elverpigen i glashuset: Læs om den 7-årige Cecilie Hviid, og hendes sommerferie. Du møder også Moster Metia og hendes sorte kat Mister Motti.
Kategorier / sektioner:

Cecilie Hviid og elverpigen i glashuset: Læs om den 7-årige Cecilie Hviid, og hendes sommerferie. Du møder også Moster Metia og hendes sorte kat Mister Motti. (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Beatrix Dramaticus

Forlag: Books on demand
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788743003076
Udgave: 1. (13-08-2018)
Oplag: 2. (14-08-2018)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 440
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
165,20 kr
86,90 kr

Status: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 1-2 uger.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Her kan du læse om den 7-årige Cecilie Hviid, og hendes sommerferie. Du møder også Moster Metia og hendes sorte kat Mister Motti.
Læs, hvad der sker i det runde glashus: "I samme øjeblik åbnede der sig en lem i gulvet foran Cecilie. Op kom en lille, stor pige. Hun havde en lang, hvid kjole på og hendes lyse hår nåede næsten ned til gulvet. Cecilie sad helt stille og kikkede nysgerrigt på pigen. Det så ud som om hun var lavet af fjer og ingenting.
Læs også om Cecilies første møde med en engel: "Lyset og musikken trængte ind til hende gennem det lukkede vindue. Cecilie kom ud på gulvet i en fart. Musikken blev højere, og lyset blev klarere. Og i lyset så Cecilie en skikkelse.
"Du skal ikke være bange." lød en mild stemme. "Jeg gør dig ikke fortræd. Jeg er Leliel. Englen for Nat."
Cecilie så at englen havde en papirrulle i den ene hånd.
Men ondskaben lurer.
"Cecilie løb, som hun aldrig før havde løbet. Trolden var lige bag hende. Og hun mærkede, hvordan den fik fat i hendes hår, og trak til. Men Cecilie blev ved med at løbe.
Og læs her hvordan Cecilie finder Det Røde Trin ...

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Cecilie Hviid og elverpigen i glashuset: Læs om den 7-årige Cecilie Hviid, og hendes sommerferie. Du møder også Moster Metia og hendes sorte kat Mister Motti.

Cecilie Hviid og elverpigen i glashuset: Læs om den 7-årige Cecilie Hviid, og hendes sommerferie. Du møder også Moster Metia og hendes sorte kat Mister Motti.