Nedsat pris! Chokolade Forstør
Kategorier / sektioner:

Chokolade (Bog, Indbundet)

Af: Claus Meyer

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 272
Dato for udgivelse: 30-11-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Marie Holm
ISBN-13: 9788711380857
Produkt type: Bog
Fotograf: Anders Schønnemann
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
129,00 kr
epub
87,10 kr

129,00 kr

-170,95 kr

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Chokolade er ikke bare en råvare - en ingrediens, der sammen med en række andre indgår i en eller anden form for spiselig sammenhæng. Chokolade er en følelse - det er længsel og lede, det er ro og uro, lyst og last på samme tid. Med andre ord: Der er altid noget på spil, når det handler om chokolade. 


Tag med Claus Meyer på en tur gennem chokoladens historie, læs om kakaobønnens rejse fra jord til bord, og lær om selve chokoladens væsen. Du får en grundig indføring i råvarer, redskaber og teknikker, så du med sikker hånd kan give dig i kast med chokoladekøkkenets mange udfordrende discipliner. 


Glæd dig til de mere end 100 opskrifter på kager, tærter, desserter, is, fyldte chokolader og drikke. Her er masser at tage af for både den uerfarne hjemmebager og den mere rutinerede chokolade-aficionado. 


Claus Meyer har udviklet bogens opskrifter i samarbejde med chokoladeekvilibristen og kageelskeren Morten Borup.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Chokolade

Chokolade

Kunder, der købte denne vare, købte også