Nedsat pris! Citronmåne Forstør
Kategorier / sektioner:

Citronmåne (Bog, Hæftet)

Af: Per Orup

Forlag: Fimbul
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 196
Dato for udgivelse: 7-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
ISBN-13: 9788793142282
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

216,65 kr

-13%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Martin bor alene i et lille husmandssted i Midtjylland efter sin mors død. Han lever et enkelt liv og passer sit arbejde på den lokale kartoffelmelsfabrik. En dag kommer Martin hjem og finder Jesus stående på en mark bag huset. Dette bliver starten på en række hændelser, som gør, at Martin bliver nødt til at tage sit eget jeg og liv op til fornyet overvejelse. Da endnu en gæst pludselig banker på døren, falder Martins verden efterhånden fra hinanden.
Per Orup har skabt en på alle måder unik, provokerende og nyskabende fortælling om alt det vigtige i livet. På overfladen er Citronmåne en helt igennem urealistisk, samfundskritisk farce om faren ved at lukke sig inde i sin egen tro og misbruge den til at retfærdiggøre sine handlinger. Bogen er dog mere end noget andet et opgør med litterære smagsdommere, og Per Orup rejser det helt store spørgsmål: Hvor langt kan man gå i fiktionens navn?
Per Orups debutroman er samtidig startskuddet på et helt nyt koncept indenfor litteraturen, som har fået navnet Doghouse.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Citronmåne

Citronmåne