Nedsat pris! Claustria: roman Forstør

Claustria: roman (Bog, Hæftet)

Af: Régis Jauffret

Forlag: Turbulenz
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 500
Dato for udgivelse: 24-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Jesper Tang
ISBN-13: 9788792910066
Produkt type: Bog
Originaltitel: Claustria
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Advarsel: Sidste enheder på lager!

229,45 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I 2009 bliver østrigeren Josef Fritzl idømt livsvarigt fængsel af den østrigske domstol. Gennem 24 år (fra 1984-2008) har han holdt sin ældste datter indespærret i en trang kælder under sit hus i en lille østrigsk by. Her har han voldtaget og pint hende, og fået syv børn med hende, hvoraf tre af dem vokser op som fanger i den trange kælder. Sagen om Josef Fritzl går verden rundt.
Claustria er en fiktiv fortælling om, hvad der skete i den mørke kælder gennem 24 år. Om datterens tanker og følelser, og om hendes tre børn, der vokser op i et fængsel med et tv som eneste vindue til verden.
Forfatteren
Régis Jauffret (født 1955) er en fransk forfatter med flere udgivelser bag sig. Hans fiktion balancerer på kanten mellem virkelighed og fantasi, og beskrives ofte som bidende sarkastisk og dybt rystende.
Inden for de seneste år har Jauffret opnået en status i Frankrig som en af de mest interessante litterære stemmer og har vundet talrige priser for sine romaner, heriblandt litteraturprisen Prix Femina, der uddeles af en ren kvindelig jury.
Om bogen.
I den første måned efter udgivelsen blev Claustria solgt i 35.000 eksemplarer i Frankrig. Romanen - som er en fiktiv fortolkning af Josef strålende anmeldelser i den franske presse og er solgt til udgivelse i både Østrig, Tyskland, England og Italien.
Anmeldelser
»En stor bog. Smukt skrevet«.
- l'Express
»Med udgangspunkt i den frygtelige Fritzl-sag har Régis Jauffret skrevet en fantastisk roman om mennesket, en mørk fortælling om det monstrøse, og hvad moral er.«
- Lire
»Claustria er en uforglemmelig roman, som vil hjemsøge dig for evigt. Det stærkeste er, at den får os til at tænke over alle de værdier, vi tager for givet i vores eget liv.«
- La Vie

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Claustria: roman

Claustria: roman