Nedsat pris! Coachende samtaler Forstør
Kategorier / sektioner:

Coachende samtaler (Bog, Hæftet)

Af: Benedikte Achen

Forlag: Kroghs Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 135
Dato for udgivelse: 15-9-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Illustrator: Kim Hagen
ISBN-13: 9788762408449
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

1 enhed på eget lager

217,80 kr

-1%

Vejl. pris: 220,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Coachende samtaler er en håndsrækning til ledere, som ønsker at løfte og kvalificere hverdagens samtaler med medarbejderne. Det går måske lidt for trægt, lidt i ring, lidt for kampberedt - eller lidt for ofte som katten om den varme grød. Bogen henvender sig til ledere på folkeskoler, daginstitutioner, sygehuse og andre virksomheder, hvor dialogen er en central kompetence og en nødvendig praksis.
Bogen beskriver nogle generelle vanskeligheder, som spænder ben for dialogen præcis der, hvor dialogen og den gode samtale udgør en væsentlig del af arvesølvet.
Bogens hovedsynspunkter er, at der er behov for nytænkning af forestillingen om professionalisme hos de faglige medarbejdere, og at der er behov for nytænkning og en anderledes iscenesættelse af dialoger mellem professionelle partnere. Det er forfatterens grundlæggende præmis, at hverdagens samtaler, de formelle og de uformelle, er disse virksomheders egentlige produktionsapparat - og jo bedre instrumentet fungerer, jo mere robust og bevægelig er virksomheden.
Bogens introduktion til metoden udstyrer lederen med en grundlæggende forståelse for metodens principper, og den byder på en række orienteringspunkter, som gør det muligt at give sig i kast med egentlig coaching af såvel medarbejdere som grupper. Lederen kan også vælge at plukke i metodens elementer og praktisere et eller flere elementer i andre situationer, eksempelvis ved møder eller i helt uformelle samtaler.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Coachende samtaler

Coachende samtaler