Nedsat pris! Compassion: Lær at rumme svære følelser Forstør
Kategorier / sektioner:

Compassion: Lær at rumme svære følelser (Bog, Hæftet)

Af: Nanja Holland Hansen

Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 147
Dato for udgivelse: 1-9-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Pernille Sys Hanse, Damp Design
ISBN-13: 9788790420956
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Pernille Sys Hanse,Damp Design - Omslagsillustrator: Pernille Sys Hanse,Damp Design
Forord: Forfatteren
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

217,50 kr

-13%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

At have compassion for sig selv og andre vil sige at være opmærksom på og give plads til egne og andres svære følelser, reaktioner og udfordringer. Compassion er den følelse af omsorg, der opstår, når vi bliver konfronteret med egen og andres lidelse og føler motivation til at lindre denne lidelse.  

Når vi handler med compassion, kan vi reagere på lidelse med forståelse, venlighed og tålmodighed i stedet for at reagere med frygt og afvisning.   Compassion-Begrebet har eksisteret i årtusinder, men har de seneste 10-15 år oplevet fornyet opmærksomhed og udbredelse. Videnskabelig forskning har vist, at træning i compassion både har en positiv effekt på vores psykiske trivsel og på vores fysiske helbred.  

I denne bog lærer du at handle med compassion. Ved hjælp af enkle øvelser bliver du bedre til at være med og acceptere de svære følelser og livsbegivenheder, som alle mennesker oplever fra tid til anden. Du bliver opmærksom på din egen indre kritiske stemme og får mulighed for at ændre den, og du får en forståelse af, at hvis du møder udfordringerne og de svære følelser med omsorg og medfølelse, vil du nemmere kunne acceptere at de er en naturlig del af livet.  

Forfatteren, der er autoriseret psykolog og forsker i compassion ved Aarhus universitet samt certificeret underviser i Compassion Cultivation Training (CCT) fra Stanford University, guider dig igennem compassion-begrebets historie, enkle øvelser og forskningen på området.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Compassion: Lær at rumme svære følelser

Compassion: Lær at rumme svære følelser