Nedsat pris! Forstør

Cool nr. 1: Tidsskrift for åbenhed (Bog, Hæftet)

Forlag: Bebop
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Cool
Sideantal: 96
Dato for udgivelse: 20-9-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Nr. i serien: Bind: 1,
ISBN-13: 9788779735705
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mette & Eric Mourier
År for denne udgave: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

114,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 150,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nyt kultur- og litteraturtidsskrift.


Det første nummer af det nye tidsskrift COOL udkommer den 20. september 2012. Tidsskriftet beskæftiger sig åbent med litteratur, kunst, musik - og i høj grad med mødet mellem kunstarterne.  


Det er tanken med tidsskriftet, at det nummer for nummer skal være indholdsmæssigt forskelligt, så det ikke - bevidst eller ubevidst - gentager sig selv, bortset fra format og layout. Hellere en overraskelse end en genkendelse. 


Til tidsskriftets første nummer bidrager Per Kirkeby med 19 billeder til Gustaf Munch-Petersens digtsamling Nitten Digte (1937) - en af de vigtigste digtsamlinger fra det 20. århundredes danske litteratur. 


Der er desuden skønlitterære bidrag af Theresa Salomonsen, Pia Juul, Helle Helle og Meret Oppenheim. En sjældenhed: Peter Laugesens debut fra 1962 - fem år før debuten i bogform - genoptrykkes i 50-året. En portrætserie af Lars Gundersen af digteren Rasmus Halling Nielsen. Lars Movin samtaler med legendariske Thurston Moore fra Sonic Youth.  


Dertil en artikel om det danske orkester Under Byens koncerter i 2011 i Teater Grob i København med visuals af Sidse Carstens . 


. og - som nummerets musikalske bidrag - har Under Byen specielt til COOL indspillet en cd med et alternativt (sammenhængende) take af to af numrene fra deres seneste album Alt er tabt (2010), og denne cd er ilagt tidsskriftet som en bonus. Don´t you dare miss it! - som de siger i USA. 


Således lever COOL, nr. 1 op til ideen om kunstarternes møde i flere konstellationer: litteratur (poesi, prosa), kunst (tegninger, fotografier) og musik (om musik - og musikken selv). 


COOL, nr. 1 er redigeret af Asger Schnack.  


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Cool nr. 1: Tidsskrift for åbenhed

Cool nr. 1: Tidsskrift for åbenhed