Nedsat pris! Cybosaurus Forstør
Kategorier / sektioner:

Cybosaurus (Bog, Hardback)

Af: Nanna Louise Teckemeier

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 292
Dato for udgivelse: 26-1-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Rasmus Jensen
ISBN-13: 9788740612363
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Lugten af friske metalspåner og ozon hang i luften over arenaen. Martin lagde hånden på cybosaurens skællede hud, dens krop kastede en lang skygge ned over ham. Dyrene var rastløse. Brølen og hyl blandede sig med den skærende lyd af rustningspladerne, der skrabede imod hinanden, jern imod jern. Snart ville de blive lukket ud i arenaen. Snart ville der være blodspor i metalspånerne. Snart skulle kampen starte.
Dagen som Martin og Ras har ventet på hele deres liv er endelig kommet! De skal til optagelseprøve på Sauroakakademiet. Akademiet for cybosaurlærlinge, og det eneste sted i Merwin, hvor man kan blive officielt uddannet til at føre en cybosaur. De har hidtil levet et usselt og hårdt liv som forældreløse arbejdsslaver for den brutale Joe på hans cybosaurværksted - kun med den ene ting for øje, at de en dag skulle stå her i Saurion, den store kamparena, med muligheden for at blive optaget på det prestigefyldte akademi.
Men først skal de igennem de hårde optagelsesprøver, og da Martin løber ind i sit store idol, cybosaurmesteren Farrah, kommer der pludselig knaster i deres venskab. Deler de rent faktisk den samme drøm? Og kan deres venskab overleve de udfordringer, de pludselig står over for - og kan de selv?
Cybosaurer er dinosaur, der er forstærket og kontrolleret af robotimplantater, men de er stadig farlige dyr, der kræver både mod og vilje at kontrollere. Joe er en livsfarlig tikkende bombe, som intet har tilovers for drengenes drømme. Og da Martin udstyres med den nærmest skinddøde cybosaur, Tusindfryd, virker det nærmest håbløst. Det bliver en hæsblæsende og nervepirrende kamp for livet og for deres drømme, hvor det ofte virker, som om at hele verden er imod dem.
Men det er i spånerne, det gælder, som mottoet lyder på Sauroakademiet. Tør Martin følge den store drøm, og tør han tage sin chance i spånerne? Eller er man bare en idiot, hvis man tror, at man kan ændre på den elendighed, som verden har tiltænkt en, når man er oppe imod alle odds?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Cybosaurus

Cybosaurus