Nedsat pris! Cyklernes by Forstør
Kategorier / sektioner:

Cyklernes by (Bog, Indbundet)

Af: Cecilia Vanman

Forlag: Nyt Nordisk Forlag
Format: Indbundet
Sprog: Flere sprog
Sideantal: 195
Dato for udgivelse: 28-10-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788717041141
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Paralleltitel: Copenhagen - city of bicycles
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

248,95 kr

-17%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

I Danmark cykler alle. Selv Kronprins Frederik kører ofte rundt med sine børn i en ladcykel, og i København er det helt normalt at se politikeren parkere sin cykel uden for Christiansborg eller skuespilleren med indkøbsposer dinglende over styret på Dronning Louises Bro. Pedaler bliver trykket ned med højhælede sko, mens veninder taler dybt ved siden af hinanden på cykelstien. Med en hånd på styret bliver der sendt sms’er, talt i telefon, drukket takeaway kaffe, hørt musik eller transporteret hunde og børn på to hjul. Københavnerne lever praktisk taget på cyklen og byen bugner af cykelmagere, butikker, subkulturer, selvbyggere, samlere og cykeltyper i det hele taget – og på verdensplan er det helt unikt.
I Cyklernes By beskriver Cecilia Vanman engageret den danske cykelkulturs mange facetter i samspil med den britiske fotograf Robin Maddocks fotografier, der tilfører bogen udlændingens fascination af den cyklende hovedstad. Find ud af hvorfor danskerne har verdens mest sofistikerede cykelkultur og se dem i Københavns gader med deres favoritkøretøjer: ladcykler, Long John cykler, fixier, racere, tour cykler, havelåger, bycykler, velomobiler, selvbyggede/gamle/nye og flere til – København har hele spektret. Her er cykler overalt, alle dage, året rundt.

Cyklernes By
kommer rundt om hele cykelkulturen og helt ind i værkstedernes kroge. Bogen fortæller cykelkulturens historie og beskriver cykelbudenes unikke sammenhold, deres cykelpolo og deres forgængere ´Svajerne´. Læs om Christianias legendariske cykelmærker og mød byens cykelmagere. Se deres kreationer som kommer kundernes smag i møde, hvad enten den går i en excentrisk, ekstravagant, futuristisk eller praktisk retning.
Bloggeren der satte en verdensomspændende cykelrevolution i gang, samlerne og selvbyggerne bliver også portrætterede. ´Copenhagen Customization´, personliggørelsen af cyklen, præsenteres i alle afskygninger sammen med cyklen som kunst, verdens dyreste cykel fremstillet i København, punkriddere som ’kæmper’ mod hinanden med lanser på gigantcykler og verdens mest progressive storbyer som netop nu er i fuld gang med at importere cykelkultur fra verdens mest ´cyklo-centriske´ land: Danmark.
Tekst på dansk og engelsk.
Cecilia Vanman er tidligere skodesigner, men arbejder i dag som havbiolog og journalist. Hun har blandt andet skrevet reportager om Sirius Patruljen, Frømandskorpset og filmekspeditioner i Arktis for JP Explorer og dagbladet Børsens Pleasure magasin. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Cyklernes by

Cyklernes by

Kunder, der købte denne vare, købte også