Nedsat pris! Dåben klæder dig
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Dåben klæder dig (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Ingrid Ank, Ulla Morre Bidstrup, Morten Kvist (red.)

Forlag: Eksistensen
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741003948
Udgave: 1. (23-05-2018)
Oplag: 2. (20-02-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 136
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
139,40 kr
78,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvordan ser det rum ud, der dannes, når præsten træder ind ad døren til en familie, der skal have døbt deres barn? 8 præster reflekterer over dåbssamtalen og tager os med til den.
Dåben klæder dig – både af og på. Otte forskellige præster tager os med til dåbssamtale. Med hver deres greb, men med det samme benspænd, nemlig at de ikke må støtte sig til formuleringer fra det teologiske arvegods, når de skal formidle dåben, men skal bruge egne ord og erfaringer. Dermed giver bogen otte forskellige bud på, hvordan der i 2018 kan tales relevant om, hvad dåb og kristendom er ind i de livssammenhænge, som nybagte forældre står i. Dåbssamtalen kender ingen udfaldet af på forhånd; som med enhver fortrolig samtale kommer det an på, hvor vi fører hinanden hen undervejs, hvad og hvor meget parterne hver især er villige til at give af sig selv.
Forfatterne her lader os kigge med ind i samtalerummet med bud på, hvad der kan opstå, når folk og kirke mødes og rækker ud mod hinanden.
Pressen skriver:
Bogen kan bruges som et stort tag-selv-bord med tanker om og billeder på dåb. Man kan spejle sig i de forskellige forfatteres syn på dåben og måder at gå til samtalen på, og deres tanker kan bruges som klangbund for dåbssamtaler og som inspiration til dåbstaler.
- Præsteforeningens Blad

Anmeldelser (0)