Nedsat pris! Dåsekogebogen: fra cocktailpølser til kaviar Forstør
Kategorier / sektioner:

Dåsekogebogen: fra cocktailpølser til kaviar (Bog, Indbundet)

Af: Claes Benthien

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 201
Dato for udgivelse: 4-9-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Redaktion: Hanne Rask
ISBN-13: 9788702071917
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Helle Madsen - Frk. Madsen
Fotograf: Hans Ole Madsen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med Dåsekogebogen ved hånden samt et udvalg af skønne dåser i køkkenskabet kan man altid tilberede et velsmagende måltid, der tilmed kan nå op i gastronomisk verdensklasse.
Opskrifterne er baseret på brugen af de bedste dåse-råvarer fra hele verden. Der er naturligvis ikke tale om færdigretter på dåse - opskrifterne bygger udelukkende på brugen af enkeltingredienser. Der indbydes til fejende flot festmad med trøfler, kaviar og foie gras og de dejligste dagligretter med tomater, tun og torskelever. Opskrifterne er en spændende rejse i det internationale køkken, men der er også opskrifter fra lokale og nationale køkkener, som de færreste har hørt om.
Dåsekogebogen er dog ikke kun en kogebog; med sine mange flotte fotos er det også en visuel og sanselig rejse i dåsernes forunderlige univers, hvor retter, etiketter, forskellige dåseformer og butiksinteriører fortæller madhistorier fra hele verden. Bogen henvender sig til alle med interesse for gastronomi, design og kulturhistorie og er formodentlig den første af sin art i verden. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dåsekogebogen: fra cocktailpølser til kaviar

Dåsekogebogen: fra cocktailpølser til kaviar