Nedsat pris! Dagen og timen
Kategorier / sektioner:

Dagen og timen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lis Vibeke Kristensen

Forlag: Lindhardt & Ringhof
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711462584
Udgave: 1. (01-04-2016)
Oplag: 1. (01-04-2016)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 144
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
173,95 kr
60,70 kr

Status: Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kære Gustav,

Hvis ikke du har lyst til at læse et brev fra mig, forstår jeg det. Jeg må have efterladt dig med mange spørgsmål, da jeg forsvandt den morgen... Måske blev du vred. I hvert fald tror jeg, du undrede dig.


Sådan indleder den danske kvinde Nanna det første i en lang række breve til lægen Gustav, som hun havde et kort kærlighedsforhold til et par år tidligere. Efter tredive år som hotelværtinde i Bretagne lever Nanna nu i Paris. Stadig alene, stadig på jagt efter det, der skal være meningen med hendes liv. Stadig med en følelse af at være hjemløs, hvor hun end er. 


Mødet med en parisisk posedame konfronterer hende med den faktiske hjemløshed, og hun tvinges snart til at opgive sine vante forsvarsværker. I mødet med mennesker, der har brug for hendes omsorg og hjælp, dukker en ny Nanna frem bag den kølige, reserverede facade. 


I brevene til Gustav og i Nannas dagbogsnotater viser omridsene af en ny historie sig: en historie om kærlighed og erotisk besættelse, men også om omsorg og forsoning. 


Dagen og timen tager fat, hvor den første roman om Nanna, Den kloge jomfru, slutter. Den følger sin hovedperson i årene 1992 til -95 og slipper hende på et tidspunkt, hvor hun - måske - har fundet det, hun søgte. Samtidig rummer den spiren til Fuga, det tredje bind af trilogien om Nanna.


Lis Vibeke Kristensen debuterede som forfatter i 1983, og har siden skrevet en lang række bøger og skuespil.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dagen og timen

Dagen og timen