Dampede retter Forstør
Kategorier / sektioner:

Dampede retter (Bog, Hardback)

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Det finere italienske køkken
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 9-8-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen
ISBN-13: 9788770905404
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: La Cucina a Vapore
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Italiensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

220,90 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

 I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, nærringsstoffer og vitaminer. Prøv fx at lave små dampede blæksprutter på squashcreme, havtaske dampet i citronmelisse eller server en lækker og anderledes dessert, som pærer dampet i calvados med ricotta og nødder.
Til alle opskrifter i bogen er der angivet sværhedsgrad, forberedelses- og tilberedningstid og forslag til vin, der passer til. Desuden findes tips og tricks til dampningen og beskrivelser af nyttigt udstyr.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dampede retter

Dampede retter