Nedsat pris! Danfoss: Fra hønsehus til hele verden Forstør
Kategorier / sektioner:

Danfoss: Fra hønsehus til hele verden (Bog, Hardback)

Af: Lene Shannon

Forlag: Pressto
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 417
Dato for udgivelse: 12-11-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788790333416
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hardback
248,15 kr
zip_mp3
116,90 kr

248,15 kr

-17%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Historien om Danfoss er historien om en iværksætter, der erobrede verden. Om hvordan Mads Clausen opbyggede Danmarks største industrikoncern fra den spæde start i 1933 til i dag flere end 20.000 ansatte globalt. Om lokal identitet, engagement, vækst og succes trods fattige kår, verdenskrig og en placering langt fra de store byer.   

Men det er i lige så høj grad historien om de mange ansatte, hvis liv er afhængigt af, at det går godt for Danfoss. I bogen følger vi syv medarbejdere og deres familier i medgang og modgang - en rigtig Danmarkskrønike befolket med mennesker fra alle samfundslag, hvis liv og skæbner vi lever med i.    

Mød Annelise fra varemodtagelsen; Carl, der blev træt af landbruget og stemplede ind på fabrikken; brødrene Hans Jørgen og Gunnar, der begge er maskinarbejdere og værktøjsmagere; Tage fra bogholderiet; københavneren og smeden Henning, der blev fællestillidsmand; Karen på kontoret; Preben i Service Shoppen og værktøjsmageren Walter fra Schweiz, der skabte sig et liv i det sønderjyske.   

Mens Danfoss vokser og livet leves, forvandles Als, Sønderjylland og resten af Danmark fra et fattigt landbrugssamfund til nutidens globaliserede velfærds- og vidensamfund.   

Danfoss - Fra hønsehus til hele verden er også historien om denne forvandling. Det er utraditionel, spændende og levende historieskrivning, hvor udviklingen fra før Anden Verdenskrig til i dag spejles gennem samspillet mellem et lille lokalsamfund og en stor virksomhed.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Danfoss: Fra hønsehus til hele verden

Danfoss: Fra hønsehus til hele verden