Nedsat pris! Danmark set fra oven: luftfotos Forstør
Kategorier / sektioner:

Danmark set fra oven: luftfotos (Bog, Indbundet)

Af: Jan Kofod Winther

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Dato for udgivelse: 10-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788702068917
Produkt type: Bog
Fotograf: Jan Kofod Winther
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

248,95 kr

-17%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Tænk at flyve som en fugl og kigge ned på Danmark. Tænk at se Danmark fra en lille flyvemaskine. Danmark set fra oven er en enestående chance til netop at lege fugl, netop at lege pilot eller passager på et lavtgående fly. Skagens Odde set fra nord, Møns Klint før og efter det sidste store skred, Kronborg fra luften under kanonsalutering I Danmark set fra oven er der kendte steder, byer og begivenheder.
Hvordan så Københavns Rådhusplads ud under den store X Factor-koncert? Og Møgeltønder Kirke lige efter et bryllup med røde løbere og hele den danske verdenspresse til stede. I Danmark set fra oven er der landskaber, kyststrækninger, herregårde, provinsbyer, skove, marker - ja, alt det som vi forbinder med Danmark. Og mere til. Danmark set fra oven er dét Danmark, du altid har drømt om at se.  
Jan Kofod Winther (født 1950 i Odense) er oprindelig uddannet som cand. merc. Han har fotograferet fra sit fly gennem de seneste 25 år. Motivvalget afspejler hans dybe kendskab til vores natur og kulturhistorie. Ud over den mere dokumentationsprægede fotografering arbejder han også som billedkunstner og har udstillet sine fotografier og billeddigt ( grafisk/abstrakte luftoptagelser fotograferet vinkelret ned på jorden) på en lang række museer i Danmark og udlandet. Han udgav sin første bog Himmelskud i 2007 og seneste kunstproduktion i 2009 er Jordens Hjerte - et billeddigt om Vadehavet med musik af Annisette (Savage Rose).  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Danmark set fra oven: luftfotos

Danmark set fra oven: luftfotos