Nedsat pris! Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø: Tæt på restauranterne, deres opskrifter og smørrebrødets udviklingshistorie Forstør
Kategorier / sektioner:

Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø: Tæt på restauranterne, deres opskrifter og smørrebrødets udviklingshistorie (Bog, Indbundet)

Af: Ole Troelsø

Forlag: Forlaget Lucullus
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 255
Dato for udgivelse: 1-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788799551651
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

234,55 kr

-20.5%

Vejl. pris: 295,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Om bogen: Danmarks bedste smørrebrød bringer læseren up-to-date med den danske smørrebrødsverden anno 2018 og fortæller samtidig hele historien om den danske nationalspise.
Bogen indeholder portrætter af de 11 spisesteder, forfatteren anser for landets bedste i deres respektive genrer. Bogen går tæt på restauranterne og bringer en opskrift fra hver samt fra branchens to store personligheder Ida Davidsen og Adam Aamann, som ligeledes portrætteres. 
Derudover fortælles hele historien, om hvordan 1600-tallets danske rundtenom i 1800-tallet udvikledes til en verdenskendt specialitet som stod stærkt op gennem 1900-tallet indtil 1970'erne, hvor populariteten faldt. I 00'erne fik smørrebrødet imidlertid en rennæssance, og såvel popularitet som kvalitet er nu højere end nogensinde før.
Om forfatteren: Ole Troelsø er gastronomiredaktør på Børsen, hvor han siden 2001 har anmeldt flere end 800 restauranter, ligesom han i flere år har været jurymedlem for The Worlds 50 Best Restaurants-listen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø: Tæt på restauranterne, deres opskrifter og smørrebrødets udviklingshistorie

Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø: Tæt på restauranterne, deres opskrifter og smørrebrødets udviklingshistorie