Nedsat pris! Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave: Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave: Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Poul Holt Pedersen og Karsten Pedersen

Forlag: Billesø & Baltzer
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788778423320
Udgave: 3. (13-03-2014)
Oplag: 6. (13-12-2019)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 360
Forord af': Generalløjtnant K.G.H. Hillingsø
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I 2010 og 2012 udkom bestselleren "DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, REGAN VEST - regeringens og kongehusets atombunker". For at bogen kunne udgives, skulle den censureres af forsvaret, beredskabsstyrelsen og NATO, men for første gang nogensinde, fortælles alle hemmelighederne uden censur - i den 3. og sidste udgave.Interessen for det tophemmelige regeringsanlæg, blev efter udgivelsen af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED, så stor, at myndighederne i 2013 blev presset til at tage REGAN VEST ud af de nationale beredskabsplaner, og det forventes, at anlægget åbner for offentligheden som museum i løbet af et par år.


Med baggrund i fortrolige konstruktionstegninger som myndighederne på snedig vis forsøgte at lægge røgslør henover, aktindsigt i centrale dokumenter, interviews med nøglepersoner - der nu uden tavspligt - kan fortælle de sidste hemmeligheder udgives den UCENSUREREDE udgave af DANMARKS DYBESTE HEMMELIGHED.


Den UCENSUREREDE udgave afslører i skræmmende detaljeret grad, hvordan det civile beredskab, ned til mindste detalje, og ukendt for befolkningen, forberedte sig på det værst tænkelige senarie - en atomkrig mod Warszawa-pagten. Der fortælles hvordan flyveforbuddet over det tophemmelige byggeri en halv kilometer inde i bakken, 60 meter under jorden, blev håndhævet med ransagninger af fly til følge. Bogen afslører hvor længe regeringen i REGAN VEST kunne videreføre landet under atomangreb og fortæller hvor mange danskere man forventede ville dø, hvis fjenden forsøgte at bombe REGAN VEST med atombomber.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave: Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker

Danmarks dybeste hemmelighed - 3. ucensureret udgave: Regan Vest - regeringens og kongehusets atombunker