Nedsat pris! Dans i idræt - øvelser og koreografier Forstør
Kategorier / sektioner:

Dans i idræt - øvelser og koreografier (Bog, Hæftet)

Af: Solveig Løvendahl Gustafsson

Forlag: Frydenlund
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 156
Dato for udgivelse: 14-6-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788778879882
Produkt type: Bog
Fotograf: Marie-Louise Sørensen m.fl.
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

199,25 kr

-13%

Vejl. pris: 229,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En bog til den idrætslærer, der vil have ny inspiration til undervisningen. Her er konkrete forslag og redskaber til, hvordan man kan bruge dans i idrætstimerne.Bogen har fokus på dans som en kreativ aktivitet, hvor bevægelsestyper, -kvaliteter og teknikker alle er elementer i dansesammensætningerne.
I fire danseforløb giver forfatteren forslag til øvelser og koreografier, som man nemt kan inddrage i undervisningen - også uden forudgående danseerfaring. Hvert danseforløb har ligeledes et arbejdsark, som kan kopieres til eleverne.
Læreren kan tage sekvenser fra de forskellige koreografier og sætte dem sammen på nye måder, kombinere dem med helt andre bevægelser eller med noget andet musik. Bogen indeholder derfor også en oversigt over musikstykker, som kan benyttes til bestemte overordnede bevægelsestyper.

Dans i idræt
er som udgangspunkt skrevet til undervisningen på ungdomsuddannelserne, men den kan med fordel anvendes af en bred vifte af danselystne idrætsundervisere, f.eks. på efterskoler, højskoler, lærerseminarer og universiteter.
Solveig Løvendahl Gustafsson er cand.scient. med hovedfag i idræt. Hun underviser på Egaa Gymnasium og har i årenes løb dyrket rytmisk gymnastik, moderne ballet og street dance. Derudover har hun gennem en lang årrække undervist i gymnastik i det frivillige foreningsliv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dans i idræt - øvelser og koreografier

Dans i idræt - øvelser og koreografier