Nedsat pris! Dansk: Et værdipolitisk manifest
Kategorier / sektioner:

Dansk: Et værdipolitisk manifest (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Ida Auken

Forlag: People'sPress
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772003740
Udgave: 1. (17-04-2018)
Oplag: 2. (22-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 200
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Aldrig har vi snakket så meget om, hvad det vil sige at være dansk. Og det med god grund: Verden presser sig på udefra i form af mennesker, varer og informationer, der krydser synlige og usynlige grænser i et hidtil uset tempo. Det har sat vores selvopfattelse under pres. Vi er nødt til at genopdage, hvem vi selv er, og genvinde vores kulturelle selvtillid for igen at kunne åbne os mod verden. I DANSK udvikler Ida Auken en tidssvarende og modig vision for Danmark ved at hente inspiration i sin egen og fædrelandets historie og inviterer samtidig alle dele af samfundet til at indgå i en ny og åben samtale om danskhed.


I mange andre lande er Danmark beviset på, at det kan lade sig gøre at skabe det gode samfund. Dermed kan vi være med til at lede verden ved eksemplets magt, som vi har gjort med vores lige og rige velfærdssamfund og som landet med de mange vindmøller. Danmark er dybt flettet sammen med verden, og mange af de problemer, vi står overfor, kan vi ikke overkomme alene. Hverken klimaforandringerne, flygtningekrisen eller konsekvenserne af den teknologiske revolution. At være dansk er også at være europæer og del af et internationalt samfund. Det er ikke enten-eller.


DANSK er Ida Aukens glødende forsvar for et revitaliseret Danmark og hendes personlige svar på de mange værdipolitiske spørgsmål, som vor tid stiller.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dansk: Et værdipolitisk manifest

Dansk: Et værdipolitisk manifest