Nedsat pris! Dansk flexicurity: Fleksibilitet og sikkerhed på arbejdsmarkedet
Kategorier / sektioner:

Dansk flexicurity: Fleksibilitet og sikkerhed på arbejdsmarkedet (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Søren Kaj Andersen, Torben M. Andersen, Anette Borchorst, Thomas Bredgaard, Michael Friis Larsen, Jon Lystlund Halkjær, Mads Peter Klindt, Per Kongshøj Madsen, Christian Lyhne Ibsen, Ove Kaj Pedersen, Stine Rasmussen, Michael Rosholm, Michael Svarer

Forlag: HansReitzels
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741260426
Udgave: 1. (10-08-2015)
Oplag: 1. (10-08-2015)
Serie: Samfund i forandring
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 312
Fagredaktør: Thomas Bredgaard, Per Kongshøj Madsen
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Det danske arbejdsmarked og særlig kombinationen af fleksible ansættelsesforhold og udstrakt social sikkerhed (flexicurity) har gennem tiden påkaldt sig stor opmærksomhed fra udlandet. Fra dansk side har man solet sig i historien om den danske model som en særlig dynamisk, effektiv og samtidig socialt ansvarlig måde at indrette arbejdsmarkedet på, der vækker misundelse i udlandet.

Spørgsmålet er imidlertid, om flexicurity stadig er en dækkende betegnelse for det danske arbejdsmarked. I hvert fald er de senere års reformkurs med bl.a. dagpengeforringelser udtryk for en bevægelse væk fra social sikkerhed, og et modsvar i form af pres for øget sikkerhed i ansættelsesforhold kan ikke udelukkes.

Denne bog kulegraver den danske arbejdsmarkedsmodel og stiller skarpt på, hvad flexicurity i bund og grund indebærer, hvordan modellen er opstået i Danmark, og hvad udviklingen de seneste år har betydet for en model, der ofte har været kilde til national stolthed.

Dansk flexicurity er redigeret af Thomas Bredgaard og Per Kongshøj Madsen (AAU) med bidrag fra en række førende arbejdsmarkedsforskere på tværs af de danske universiteter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dansk flexicurity: Fleksibilitet og sikkerhed på arbejdsmarkedet

Dansk flexicurity: Fleksibilitet og sikkerhed på arbejdsmarkedet