Nedsat pris! Dansk Fusionskontrol Forstør
Kategorier / sektioner:

Dansk Fusionskontrol (Bog, Hardback)

Forlag: Karnov Group
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 457
Dato for udgivelse: 17-6-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2013.
Medforfattere: Erik Bertelsen, Jens Munk Plum, Morten Kofmann
ISBN-13: 9788761933409
Produkt type: Bog
Ophavsangivelse: Erik Bertelsen, Jens Munk Plum, Morten Kofmann
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

861,30 kr

-1%

Vejl. pris: 870,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Samlet fremstilling af de danske fusionskontrolregler med en praktisk vinkel.


Det er over 12 år siden, der blev indført fusionskontrol i Danmark med lov nr. 416 af 31. maj 2000. I den periode har dansk fusionskontrol været underlagt en betydelig udvikling og professionalisering - godt hjulpet af sit EU-retlige inspirationsgrundlag.


Denne bog giver en samlet fremstilling af de danske fusionskontrolregler med en praktisk vinkel. Fremstillingen lægger betydelig vægt på at beskrive de væsentligste temaer omkring forberedelse og tilrettelæggelse af sager om fusionskontrol - med henblik på at sikre en korrekt afgørelse. Som konsekvens heraf indeholder bogen også et afsnit, som beskriver de økonomiske værktøjer, som myndighederne (og andre) i dag anvender i forbindelse med fusionssagerne.


Bogen tager afsæt i de mere end 170 egentlige afgørelser om fusioner, som de danske myndigheder har truffet, samt den betydelige utrykte praksis, som forfatterne via deres arbejde har kendskab til, og som viser myndighedernes udlægning af reglerne.


Bogen inddrager således primært dansk praksis og har alene medinddraget EU-praksis, hvor det er skønnet relevant for fortolkningen og anvendelsen af de danske regler.


Nyt i 2. udgave


Siden 1. udgaven er der sket væsentlige ændringer i de danske fusionskontrolregler samt de bagvedliggende EU fusionskontrolregler. 2. udgaven behandler alle disse ændringer, herunder overgangen til SIEC testen ved vurderingen af fusioners virkninger, den omfattende udvikling i praksis vedr. sagerne om konkurrenceskadelige, koordinerede virkninger samt udbygningen af reglerne om henvisning af sagerne.


Målgruppe


Dansk Fusionskontrol henvender sig til alle, der beskæftiger sig med fusionskontrol, såvel myndigheder som praktikere og virksomhedsjurister.


Om forfatterne


Erik Bertelsen, Jens Munk Plum og Morten Kofmann er konkurrenceretsadvokater og partnere i Kromann Reumerts Konkurrencegruppe, der har fusionskontrol som et væsentligt arbejdsområde. Forfatterne har beskæftiget sig med fusionskontrol, siden denne blev indført i EU i 1990, og har været involveret i betydelige danske fusionssager, både i EU-systemet og i Danmark. Erik, Morten og Jens holder jævnligt foredrag om konkurrenceretlige og udbudsretlige emner. Herudover er de forfattere til en lang række artikler i danske og internationale tidsskrifter, ligesom de medforfattere på bøgerne Competition Law in Denmark (2011) og Leniency Regimes, 2. udgave 2011 samt bidragsydere til European Competition Law Handbook og ECLR.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dansk Fusionskontrol

Dansk Fusionskontrol