Noveller Forstør
Kategorier / sektioner:

Noveller (Bog, Hæftet)

Af: Jimmi Michelsen

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Dansk i dybden
Sideantal: 31
Dato for udgivelse: 23-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Anna Jacobina Jakobsen
ISBN-13: 9788702176506
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mette Plesner
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Tegner: Mette Plesner
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

148,45 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

NOVELLER er et genrehæfte til folkeskolens ældste klasser og indgår i serien Dansk i dybden. Hæftet udgør en oplagt og veloplagt ramme for klassens arbejde med novellegenren. Her vil eleverne lære om, hvad der kendetegner genren, og de vil få redskaber, så de kan analysere og fortolke noveller. Eleverne skal undervejs læse to for målgruppen relevante ungdomsnoveller. Det sker i en vekselvirkning mellem at læse grundigt, samtale og skrive. Derudover indeholder hæftet et oplæg til, hvordan eleverne selvstændigt kan fremlægge en analyse og fortolkning af en novelle ved hjælp af et digitalt værktøj.


NOVELLER rummer to nyere noveller af Dorthe Nors (Ællingen 2008/2014) og Jesper Wung-Sung (Sheila og elefanterne 2011) samt citater og eksempler fra væsentlige, danske novelleforfatteres tekster: Naja Marie Aidt, Helle Helle, Simon Fruelund, Juliane Preisler, Klaus Rifbjerg m.fl.


Materialet er skrevet af cand.mag. og ph.d. Jimmi Michelsen (f. 1968), som underviser i dansk ved Læreruddannelsen i Odense, UC Lillebælt. Sideløbende har han bl.a. skrevet Sæt spor med litteraturhistorien (7.-10. klasse) og bidraget til bogen Stjernebilleder 3. Ungdomslitteratur - indføring og læsning.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Noveller

Noveller