Dansk produktion i globale værdikæder: ni konfigurationsmodeller Forstør
Kategorier / sektioner:

Dansk produktion i globale værdikæder: ni konfigurationsmodeller (Bog, Limryg)

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 59
Dato for udgivelse: 11-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: Yogisstreg, Colorbox
Medforfattere: John Johansen, Brian V. Wæhrens, Dmitrij Slepniov
ISBN-13: 9788771120806
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: John Johansen, Brian V. Wæhrens, Dmitrij Slepniov
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

160,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Globaliseringen har ramt dansk industri i en hidtil uset grad og dermed også skabt ændrede ledelsesopgaver med fokus på det globale produktionsnetværk. Dette stiller nye krav - ikke bare til virksomhedernes organisation og ledelse, men også til de samfundsløsninger, som vi vælger eksempelvis inden for erhvervs-fremme, forskning og uddannelse.
Denne bog tager udgangspunkt i et projekt under det Strategiske Forskningsråd ´Global Operations Networks (GONE)´, hvor en række produktionsvirksomheders globaliseringsvej og -udfordringer er blevet bearbejdet igennem et workshopforløb med start i 2011 og afslutning i 2012. Med udgangspunkt i erfaringer fra 14 deltagende virksomheder - fra fire industrier med stor betydning for den samlede industriproduktion - identificerer vi med denne inspirationsbog en række centrale nye udfordringer for danske industri-virksomheder. Derudover peger vi på, at håndteringen af disse udfordringer skaber behov for gentænkning af produktionsnetværkets bærende ideer, dets konfiguration samt af den efterfølgende ledelsesopgave. Bogen samler disse indtryk i en konfigurationsmodel med fokus på at levere beslutningsstøtte til ´globaliseringsudsatte´ ledere.
Bogen diskuterer nogle af de faktorer, der påvirker industriens udviklingsmønstre og virksomheders mulighed for at konkurrere. Publikationen er ikke tænkt som en uddybende behandling af globaliseringsemnet, men snarere som et initierende diskussionsoplæg. Spørgsmålet er ikke, om danske virksomheder skal indgå i en global økonomi. Spørgsmålet er snarere, hvordan kan danske virksomheder få mere udbytte ud af at indgå i et globalt netværk?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dansk produktion i globale værdikæder: ni konfigurationsmodeller

Dansk produktion i globale værdikæder: ni konfigurationsmodeller