Nedsat pris! Da skolen blev sat i system: Tiden 1850-1920
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Da skolen blev sat i system: Tiden 1850-1920 (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Anne Katrine Gjerløff, Anette Faye Jacobsen

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771240689
Udgave: 1. (25-03-2014)
Oplag: 1. (25-03-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Serie: Dansk skolehistorie 3
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 448
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Fra runeristning til smartboardteknologi. Da læreren holdt skole. Tiden før 1780 er det første bind i en stort anlagt serie om skolens historie i Danmark fra middelalderen og frem til i dag.

"Vi undersøger, hvordan skolehverdagen konkret har formet sig, og hvilken betydning skolen har haft for elever, forældre og lærere. Ambitionen er at gøre skolehistorien til et kulturelt og skole-politisk aktiv ved at levere stof, der kan kvalificere og perspektivere debatten inden for skoleområdet - nu og i fremtiden", udtaler Ning de Coninck-Smith, lektor, dr. phil. og hovedredaktør på projektet.

Seriens fem bind belyser den mangfoldighed, der har karakteriseret det danske skolesystem siden dets begyndelse med store forskelle mellem skoler på landet og i byen, i kolonierne og helstaten, for drenge og piger, høj og lav, og for børn med forskellig etnisk baggrund.

Det rigt illustrerede værk er den første samlede fremstilling af dansk skolehistorie og henvender sig til de mange mennesker, der i dag er med til at forme og forvalte de danske skoler: Lærere, forældre, administratorer og politikere.

Anmeldelser (0)