Nedsat pris! Dansk sundhedspolitik
Kategorier / sektioner:

Dansk sundhedspolitik (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kjeld Møller Pedersen

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762818828
Udgave: 1. (23-04-2018)
Oplag: 1. (23-04-2018)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 328
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

DANSK SUNDHEDSPOLITIK er en grundbog om sundhedspolitisk analyse med mange illustrative danske eksempler. Bogen beskriver de vigtigste metoder og beslutningsmodeller, og den rummer grundige analyser af forebyggelse, almen praksis, den kommunale sundhedssektor og sygehusområdet.

Der er desuden særskilte kapitler om implementering af sundhedspolitiske beslutninger og om mediernes – herunder sociale mediers – rolle i forhold til at sætte den sundhedspolitiske dagsorden.

Bogen er målrettet universiteternes sundheds- og samfundsvidenskabelige studier samt en række masteruddannelser. Derudover er den relevant for studerende på grunduddannelsesniveau og professionelle, der på politisk eller administrativt niveau har berøring med de forskellige sektorer i sundhedsvæsenet. Bogen skærper læserens kritisk-analytiske evner i forhold til det sundhedspolitiske område.

KJELD MØLLER PEDERSEN er professor i sundheds økonomi og -politik og har beskæftiget sig med sundhedsvæsenet siden 1975, både som forsker, som amtssundhedsdirektør i Vejle Amt og gennem en lang række udvalgsposter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Dansk sundhedspolitik

Dansk sundhedspolitik