Nedsat pris! Danske egnsretter: Snysk, Kjylar og mikmuskage Forstør
Kategorier / sektioner:

Danske egnsretter: Snysk, Kjylar og mikmuskage (Bog, Indbundet)

Af: Stig Lou Mortensen

Forlag: Bios
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 203
Dato for udgivelse: 1-11-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
ISBN-13: 9788798897637
Produkt type: Bog
Fotograf: Dennis Lisbjerg Kristian Ørsted Pedersen
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

230,95 kr

-22.5%

Vejl. pris: 298,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Danske egnsretter - Snysk, Kjylar og Mikmuskage indeholder originale opskrifter på mere end 350 hverdags- og festretter fra hele Danmark i perioden 1840 til 1920.
Opskrifterne er fundet frem fra museer, lokalhistoriske arkiver og gennem interview af privatpersoner.
Bogen er den første og hidtil eneste egentlige kogebog, med egnsretter fra hele Danmark.
I bogen beskrives go' gammeldaws kost fra borgere, bønder og fiskere.
Opskrifterne er krydret med mange små anekdoter, fakta og forklaringer.
Hvor kommer rødgrød med fløde egentlig fra? Hvorfor hedder det rosinen i pølseenden? - eller en rundtenom?
Alle opskrifter er naturligvis tilpasset nutidens mål og mængder og kan derfor tilberedes i et moderne køkken.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Danske egnsretter: Snysk, Kjylar og mikmuskage

Danske egnsretter: Snysk, Kjylar og mikmuskage