Nedsat pris! Hverdage er der flest af
Kategorier / sektioner:

Hverdage er der flest af (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Julia Lahme

Forlag: Gads Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712057048
Udgave: 1. (20-09-2018)
Oplag: 1. (20-09-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 220
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Normalt er det den store historie, som bliver fortalt af eksperter, når vi fortæller danmarkshistorie: konger, krige, politikere og de store begivenheder. Det så vi i 2017, da der blev fortalt danmarkshistorie på DR og alle mulige andre steder.
Men danmarkshistorie er også hverdagen og helt almindelige mennesker, som slås med helt almindelige ting. Og det er de store begivenheder oplevet i det helt små. Alle de små tildragelser og forandringer, som tilsammen bliver til den store historie, som vi bare ikke altid lægger mærke til.
I Danskernes danmarkshistorie, er det netop disse historier, som bliver fortalt: Danskere i alle aldre og fra hele landet har i løbet af 2017 indsendt deres personlige beretninger om stort og småt fra de seneste ca. 75 år.
Med blik for de store og små hverdagsdramaer har Julia Lahme i denne anderledes danmarkshistorie klippet i erindringerne og sat dem sammen til sit eget bud på et danmarksbillede. Det er en bog fyldt med hjerteblod, spændende erindringsglimt og rørende beretninger. Den viser, hvor meget verden har forandret sig på meget kort tid – men også hvor ens vores grundlæggende livsforhold er på tværs af tid og rum.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hverdage er der flest af

Hverdage er der flest af