Darling Jim: roman Forstør

Darling Jim: roman (Bog, Paperback)

Af: Christian Mørk

Forlag: Politiken
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 315
Dato for udgivelse: 12-11-2009
Udgivelse: 2. udgave, 2009.
Oversætter: Christian Mørk
ISBN-13: 9788756787758
Produkt type: Bog
Originaltitel: Darling Jim
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

50,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Grænsen mellem mytologi og virkelighed er papirstynd i denne romantiske gyser. Det er historien om tre søstre, hvis kærlighed til hinanden er det eneste forsvar imod en mand, hvis forføreriske charme er farligere end det skarpeste sværd.
Jim Quick er uimodståelig. Da han ankommer til den søvnige irske by Castletownbere, vender han op og ned på alt. Han er en såkaldt séanachai, en skjald, som fortæller folkesagn. Alle bliver hvirvlet ind i hans eventyrlige verden, hvor ulve og riddere slås for både livet og kærligheden.
Samtidig bliver flere unge piger bestialsk myrdet i de byer, Jim har besøgt. Kun tre søstre, Fiona, Aoife og Róisín, fatter mistanke til hele byens darling, hvis fortællinger begynder at stemme lidt for meget overens med virkelighedens grufulde handlinger. De skygger ham og opdager, at han har meget mere end mystiske historier med i rygsækken. Der gemmer sig et væld af hemmeligheder, som strækker sig dybt ind i en skjult skov, hvor kun en ensom troldmand kender svaret på, hvem Jim egentlig er. Men derinde lurer fortidens ulve stadig.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Darling Jim: roman

Darling Jim: roman