Nedsat pris! Databeskyttelse i arbejdsretten Forstør
Kategorier / sektioner:

Databeskyttelse i arbejdsretten (Bog, Hardback)

Forlag: Jurist- og Økonomforbundet (DJØF)
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 304
Dato for udgivelse: 22-12-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Medforfattere: Line Budtz Pedersen, Peer Schaumburg-Müller
ISBN-13: 9788757441499
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

739,50 kr

-13%

Vejl. pris: 850,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Databeskyttelse i arbejdsretten – fra jura til praksis indeholder en samlet fremstilling af databeskyttelsesretten med fokus på arbejdsretten.
Bogen indeholder både en analyse af de nye databeskyttelsesretlige regler og en lang række praktiske anvisninger på, hvordan reglerne kan håndteres i praksis – i form af paradigmer, vejledninger og forslag til forretningsgange.
Bogen giver en præcis, konkret og brugbar gennemgang af de nye regler, uden at læseren skal kaste sig ud i nærmere studier af et meget kompliceret retsområde.
Databeskyttelse i arbejdsretten – fra jura til praksis er et praktisk værktøj, der henvender sig til medarbejdere i virksomheder, arbejdsgiver- og lønmodtagerorganisationer, advokater, revisorer og andre rådgivere, der beskæftiger sig med persondataretten.
Om forfatterne
Line Budtz Pedersen er advokat og sektionschef i TDC Group. Hun har mange års erfaring med compliance og har i de seneste år indgående beskæftiget sig med inkorporeringen af databeskyttelsesforordningen.
Peer Schaumburg-Müller er vicedirektør i TDC Group, ekstern lektor på CBS og adjungeret professor på Aalborg Universitet. Han er forfatter og medforfatter til en lang række bøger bl.a. inden for arbejdsret.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Databeskyttelse i arbejdsretten

Databeskyttelse i arbejdsretten