Datter af Solen Forstør
Kategorier / sektioner:

Datter af Solen

Af: Mette Holland

Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 2-10-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788740970050
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

166,50 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I denne bog fortæller Mette Holland om sin spirituelle rejse gennem livet. Bogen indeholder esoterisk visdom og handler om at stå i sit lys, finde ind til glæden i livet og vække den indre sol i hjertet. Mette fortæller åbent om de indsigter, hun har fået undervejs via fornemmelser og oplevelser fra tidligere liv i forskellige epoker af Jordens historie. Mette beskriver liv, der rækker tilbage til Atlantis og Lemurien, samt liv før og efter Jesus tid, bl.a. liv under oplysningstiden og liv som kathar og druide.
Disse oplevelser har hjulpet Mette med at dykke ned i de temaer, der har præget hende i det nuværende liv på godt og ondt. Ved at heale sårene er det lykkes hende at aktivere sit livsformål og finde ind til sin oprindelige essens og glæde. Mettes beskrivelser er arketypiske for mennesker, som betræder gralsvejen, og de vil vække genkendelse hos mange.
Bogen indeholder beskrivelser fra flere gralsrejser; til Glastonbury Tor, til gralsbjerget Montsegur i Sydfrankrig, og til sandhedens bjerg på Kreta, samt andre rejser og oplevelser, der har hjulpet Mette i hendes proces.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Datter af Solen

Datter af Solen