Nedsat pris! David Copperfield
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

David Copperfield (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Charles Dickens

Forlag: Rosinante
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763822497
Udgave: 1. (25-04-2012)
Oplag: 1. (25-04-2012)
Første udgivelsesår: 2012
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 790
Originaltitel: David Copperfield
Forord af': Peter Laugesen
Oversætter: Eva Hemmer Hansen
Originalsprog: Engelsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dickens' bevægende klassiker om den hårdt prøvede David Copperfield, der skal gå så meget igennem, før han falder til ro som forfatter og i ægteskabet med barndomsveninden Agnes.

Det er den aldrende David Copperfield, der ser tilbage og fortæller om sin omtumlede opvækst. Faren dør, før David kommer til verden, og hans mor da han er ganske ung. Efter farens død gifter hun sig med den voldelige Mr. Murdstone, der hurtigt får sendt David på kostskole. Herfra må han klare sig på egen hånd – med familiens kloge og hjertensgode tjenestepige, Peggotty, som det faste holdepunkt.

På sin flugt fra barndommens elendighed og på sin vej gennem livets hårde skole oplever han morskab og tragedie, kærlighed og hjertesorg, venskab og bedrag. Hans vej krydses af et imponerende opbud af excentriske personer, før han finder sit kald som forfatter og kan falde til ro i ægteskabet med barndomsveninden Agnes. 

David Copperfield blev føjet til Rosinantes klassikerserie i anledning af 200-året for Dickens fødsel og har forord af Peter Laugesen.

Anmeldelser (0)