Nedsat pris! De bedste (bedste)forældre Forstør

De bedste (bedste)forældre (Bog, Hæftet)

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 197
Dato for udgivelse: 26-8-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Redaktion: Anette Stoffersen
Medforfattere: Sigrid Riise, Helen Lyng Hansen, Dorthe Plechinger
ISBN-13: 9788712045441
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard
Ophavsangivelse: Sigrid Riise, Helen Lyng Hansen, Dorthe Plechinger
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

193,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Sigrid Riise og Helen Lyng Hansen om de skønneste bedsteforældre og hvorfor det nogle gange er svært at være tre generationer alligevel.

»Her er en liste over, hvordan I skal passe Gustav: Kl. 9 skal han have mælk, kl. 9.10 skal han bøvse, kl. 9.20 skal han have mere mælk, og hvis han græder, skal I skynde jer at nulre ham på brystet - lige over blekanten - for det kan han så godt lide og føler sig tryg ved. Og kl. 9.21 skal I.«

Mange bedsteforældre kender situationen, og helt ærligt, skal det nu være en videnskab at passe et barn? Omvendt har mange forældre oplevet, at bedsteforældrene har passet børnebørn og brudt alle de regler, som forældrene har opstillet og selv kæmper for at overholde.  
Der er i det hele tage masser af konfliktstof i at være tre generationer i en familie: Er forældrene overpylrede, eller ved bedsteforældrene slet ingenting om børn i dag? Må bedsteforældre forkæle og bryde hverdagsreglerne, eller er det forældrene, som skal bestemme det hele? Skal bedsteforældre altid stille op til børnepasning? Eller skal forældrene bare lære at acceptere, at moderne bedsteforældre har rigeligt at tage sig til i forvejen.
Med udgangspunkt i spørgsmål fra de mange familier, som de har hjulpet igennem årene, fortæller Sigrid Riise og Helen Lyng Hansen om faldgruberne, og hvordan man undgår dem - eller kravler op igen, hvis man skulle være faldet i. De fortæller også om de råd, som bedsteforældrene selv har fået og troet på, og hvorfor de nogen gange er overhalet af ny viden og forskning. Der er masser at snakke om for Sigrid og Helen, som repræsenterer hver sin generation. De er enige om meget, men bestemt ikke det hele.
Bogen henvender sig til både bedsteforældre og forældre, som gerne vil have samlivet mellem familiens forskellige generationer til at fungere bedst muligt.
Sigrid Riise (f. 1933) er elsket af flere generationer, der har kendt hende som kontant sundhedsplejerske i radioen, hvor hun har givet råd og klar besked.
Helen Lyng Hansen (f. 1971), er kvinden bag netsundhedsplejerske.dk, hvor hun har hjulpet tusindvis af desperate og bekymrede børnefamilier, og hun er forfatter til bl.a. Sådan får du dit barn til at sove.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

De bedste (bedste)forældre

De bedste (bedste)forældre